Shop Mobile More Submit  Join Login
×

More from DeviantArtDetails

Submitted on
July 27, 2007
Link
Thumb

Stats

Views
445
Favourites
0
Comments
21
×

Stuff (greek)

Journal Entry: Fri Jul 27, 2007, 6:23 PMΚαλησπέρα σας,

Είπα να γράψω και ένα Ελληνικό ημερολόγιο καθώς τελευταία το έχω παρακάνει με τα Αγγλικά, και επειδή νομίζω αρκετοί από αυτούς που με :+devwatch: παρακολουθούν ( δεν είναι και πολλοί ) είναι Έλληνες, θεώρησα ότι θα το εκτιμήσετε. Και τέλος πάντων έχω πεθυμήσει τα Ελληνικά οπότε θα αποφύγω τους λατινικούς χαρακτήρες στο παρόν ημερολόγιο.

Κατ' αρχάς να επανέλθω στο προηγούμενο ημερολόγιό μου και να αναφέρω, για όσους ενδιαφέρονται ή γνωρίζουν κάποιον που να ενδιαφέρεται ότι ο παρόν ιστότοπος προσφέρει μία δουλειά για ιστο-προγραμματιστές η οποία σας εγγυώμαι ότι θα μείνει αξέχαστη σε όποιον την πάρει, και αυτό με την καλύτερη σημασία της φράσης. Από προσωπική μου εμπειρία, το να δουλεύει κάποιος για μία σελίδα όπως αυτή προσφέρει πάρα πολλά πράγματα, όπως γνώσεις, εμπειρία, άριστους συναδέλφους, καλό περιβάλλον, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα τα οποία κανείς δύσκολα βρίσκει στην Ελλάδα. Δεν έχετε και τίποτα να χάσετε αν κάνετε μία αίτηση, και θα χαρώ πολύ αν ένα από τα άτομα που προσληφθούν είναι Έλληνας.

Επανέρχομαι στα προσωπικά μου [ και όποιος δεν θέλει μπορεί να σταματήσει να διαβάζει από εδώ και μπρος ]. Πρόσφατα εξελίσσονται σχετικά καλά τα πράγματα με την ομάδες μου εκτός της δουλειάς μου, αφού υπάρχουν ορισμένες ανακατατάξεις εδώ και εκεί, γίνεται πολύ καλή δουλειά, και το ευχαριστιόμαστε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να υπάρχει θετική εξέλιξη. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο αγαπημένες μεταξύ τους προγραμματιστικές ομάδες εθελοντών που έχω διευθύνει ( μεταξύ των άλλων, δηλαδή των ομάδων του συστήματος ιστιολογίου που είχαμε φτιάξει καθώς και του προγράμματος συνομιλίας ) και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί μου δείχνει ότι γίνομαι καλύτερος και εγώ ως πρώτος μεταξύ ίσων στην ομάδα μου. Ως παράδειγμα καλής σχέσης μελών ας αναφέρω ότι ο Μαθητής μου ( μι με κεφαλαίο κατά το Δάσκαλος ) επισκέφτηκε ένα άλλο παιδί της ομάδας, με τον οποίο έχουν ουσιαστικά γνωριστεί μέσα από την ομάδα και έμειναν μαζί για λίγες μέρες. Το να δημιουργούνται φιλίες με τέτοιες αφορμές είναι πολύ όμορφο.

Ήθελα να πω για όσους δεν τους το είπα από κοντά ή από μακριά ότι πήρα επιτέλους το δίπλωμα του αυτοκινήτου και είμαι αρκετά χαρούμενος γι' αυτό, αφού το περιμένω εδώ και καιρό και πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να γίνει αφού άρχισα τα μαθήματα στα Γιάννενα και έπρεπε να τα τελειώσω εδώ. Αλλά ευτυχώς ολοκληρώθηκε και πλέον μπορώ να οδηγάω κι εγώ και να μην ζηλεύω τον κολλητό μου. Ήταν, άλλωστε, και ένας από τους στόχους αυτής της χρονιάς. Άντε ανυπομονώ να πάω και στα Ιωάννινα γιατί πιθανότατα θα οδηγήσω και ένα μεγάλο τμήμα της διαδρομής ( θα έρθει να με πάρει από εδώ ο πατέρας με το αυτοκίνητο ), καθώς και αρκετά εκεί, αφού θα το χρησιμοποιήσω ως ευκαιρία για να πηγαινοφέρνω οικογένεια και φίλους για λόγους εξάσκησης και διασκέδασης ( = ψυχαγωγία ).

Ελπίζω μόνο να έχω σύντομα το δίπλωμα στα χέρια μου, καθώς κάνει λίγες μέρες να εκδοθεί, συνήθως μία βδομάδα. Δεν θέλω να καθυστερήσω περισσότερο, επειδή αμέσως μετά έχει γενέθλια ο μικρός πρίγκηπας και θέλω να είμαι εκεί οπωσδήποτε για να τον δω και ντυμένο με καπελάκι του αγαπημένου μας συγκροτήματος. Να δω και την αδερφή μου, τον Αλέξανδρο, την Ελένη ( της χρωστάω και μία αφίσα ), τον Φίλιππο, τον Αντώνη και τα άλλα παιδιά φυσικά, δεν σας αναφέρω όλους, είστε πολλοί και σας αγαπάω κάθε έναν ξεχωριστά και θα βρεθούμε να τα πούμε από κοντά :)

Ας αναφέρω, κλείνοντας, ότι σκέφτομαι σύντομα να επισκεφθώ την γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα το ηφαίστειο του Βεζούβιου και τα κοντινά μέρη για τέσσερις μέρες μαζί με έναν φίλο. Αυτό βέβαια θα γίνει μετά τα Ιωάννινα, και είναι λυπηρό το ότι μάλλον θα φύγω πολύ σύντομα από την ιδιαίτερή μου πατρίδα, μόλις στις 25 Αυγούστου. Θα ήθελα να ξαναπάω κάποια στιγμή, πιθανώς μέσα στο Φθινόπωρο. Θα δούμε.

Αυτά επί του παρόντως. Πρέπει να κλείσω καθώς η ώρα έχει περάσει από π και οι συνάδελφοι με ρωτούν γιατί είμαι ακόμη ξύπνιος.

Για τώρα, χαιρετώ σας, και ελπίζω να διαβάσω σχόλια αύριο :)


  • Mood: Content
  • Listening to: Alkinoos
  • Reading: Diktya
  • Eating: Dimitriaka
  • Drinking: Nero
Add a Comment:
 
:iconmkr:
mkr Featured By Owner Aug 9, 2007  Professional General Artist
It's all Greek to me!

(I'm late to the party. :[)
Reply
:iconastartenchantress:
AstartEnchantress Featured By Owner Jul 31, 2007
~ ζητωωωωωωω
Reply
:iconlight-archangel:
Light-Archangel Featured By Owner Jul 29, 2007
oh my! O_O
Reply
:iconradiopooh:
radioPooh Featured By Owner Jul 29, 2007
επιθυμώ ότι ήξερα τον προγραμματισμό έτσι εγώ θα μπορούσα να εργαστώ για deviantART - (χρησιμοποιώ μια ελπίδα μεταφραστών έτσι που κατάλαβα το μήνυμά σας;)
Reply
:iconastartenchantress:
AstartEnchantress Featured By Owner Jul 31, 2007
that's incredible.
Reply
:iconebonessa:
Ebonessa Featured By Owner Jul 28, 2007
Ande kalotaksidos kai na thumasai: i giagiaka dinei vathmous MONO an tin petuxeis me tin deksia porta kathws prospernas apo ta aristera. Apo twra kanw picture to neo "Carmaggedon 5: Dionyziz unleashed!"

Have tons of fun and take loads of pics giati emeis pou tha meinoume stas Athinas xreiazomaste na ksefugoume, estw kai mesw esou...
Reply
:iconnikosalpha:
nikosalpha Featured By Owner Jul 28, 2007  Professional Photographer
congrats man!! kales voltes! :)`
Reply
:icondionyziz:
dionyziz Featured By Owner Jul 28, 2007
thnx :D
Reply
:iconenideus:
Enideus Featured By Owner Jul 28, 2007
gratz gia to diplwma mate kai kala taxidia!!!!!!!!

kai na ftiahneis panta endiaferonta programmata!
Reply
:icondionyziz:
dionyziz Featured By Owner Jul 28, 2007
thnx :D
Reply
Add a Comment: