Shop Mobile More Submit  Join Login

Mature Content


or, enter your birth date.


Month

Day

Year*
Please enter a valid date format (mm-dd-yyyy)
Please confirm you have reviewed DeviantArt's Terms of Service below.
* We do not retain your date-of-birth information.
Το δωμάτιο είναι σκοτεινό, με κλειστά τα παντζούρια μέσα στη νύχτα. Υπνοδωμάτιο ήσυχο, κατάλληλο για ύπνο βαθύ και ξεκούραστο. Από το κρεβάτι ακούγεται μια ανάσα γυναικεία, σταθερή, μιας γυναίκας που κοιμάται. Μεσήλικη, κοιμάται μόνη σε διπλό κρεβάτι, ήσυχη, ήρεμη, σκεπασμένη με πάπλωμα μέσα στο χειμώνα. Η μια μεριά του κρεβατιού είναι άδεια. Τό 'να χέρι κάτω απ' το μαξιλάρι, τ' άλλο να κρατάει το πάπλωμα σφιχτά κοντά της, πλάι στο γυμνό της πεσμένο στήθος που βγαίνει και διαφαίνεται έξω από το νυχτικό της. Τα μαλλιά της άτσαλα απλωμένα στο κρεβάτι γύρω.

Σιγά σιγά, η πόρτα του υπνοδωματίου ανοίγει χωρίς θόρυβο, και ένας άνδρας μπαίνει μέσα με ελαφρά βήματα για να μην την ξυπνήσει. Κλείνει την πόρτα. Βγάζει σιγά σιγά το παντελόνι του και το εναποθέτει στο πάτωμα. Η γυναίκα αλλάζει πλευρό. Ο άνδρας τώρα ξεκουμπώνει το πουκάμισό του, το βγάζει κι αυτό και το αφήνει να πέσει στο πάτωμα, αποκαλύπτει το γυμνό του στήθος. Τα ρούχα του δημιουργούν μία μικρή στοίβα. Βγάζει τώρα και το εσώρουχό του, το αφήνει στο πάτωμα και στέκεται κοιτάζοντας το παντζούρι προσπαθώντας μάλλον να διακρίνει τα φώτα της πόλης, έξω. Το σώμα του, ένα σώμα ταλαιπωρημένο ενός μεσήλικου άνδρα, διαφαίνεται ελαφρά στο ελάχιστο φως που μπαίνει από το παράθυρο μέσα από τις γρίλιες.

Είναι γυμνός. Χαϊδεύει το κορμί του με τα χέρια του. Τα μαλλιά του, το πρόσωπό του, το στήθος του και την κοιλιά του, τα γεννητικά του όργανα. Το σώμα του που απέχει πια πολύ από το τέλειο. Η γυναίκα κοιμάται ακόμη. Με μικρές κινήσεις, ο άνδρας πλησιάζει στο κρεβάτι στην άδεια θέση και ξαπλώνει αργά κάτω από το πάπλωμα. Σκεπάζει το γυμνό του σώμα ολόκληρο, και μοιράζεται το πάπλωμα με τη γυναίκα. Γυρνάει στο πλάι, τοποθετεί το χέρι του στη μέση της και την ψηλαφίζει απαλά. Η γυναίκα, γυρισμένη προς την αντίθετη από αυτόν πλευρά, μουρμουρίζει μες στον ύπνο της:

"Δημήτρη; Γύρισες από τη δουλειά;"

Ο άνδρας μουρμουρίζει καταφατικά. Εκείνη ηρεμεί, πέφτει ξανά στο γαλήνιο ύπνο της, και αυτός την ακούει ν' ανασαίνει ξανά ρυθμικά. Ξαπλώνει ανάσκελα στο πλάι της, τραβάει το χέρι του από τη μέση της και χαϊδεύει πάλι τον εαυτό του. Πιάνει τα γεννητικά του όργανα και τα νιώθει μέσα στη χούφτα του. Αφαιρεί το πάπλωμα από πάνω του τώρα, και παρατηρεί την στύση του στο ελάχιστο φως που μπαίνει από το παράθυρο. Κλείνει τα μάτια. Αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται. Με το ένα χέρι αγγίζει τον εαυτό του, με το άλλο αγγίζει ξανά τη γυναίκα απαλά. Την ακουμπάει στο στήθος. Την ακουμπάει στη μέση, βάζει το χέρι του μέσα στο νυχτικό της και χαϊδεύει τα δικά της γεννητικά όργανα. Τώρα το κρεβάτι τρέμει και κουνιέται από τον άνδρα που προσφέρει στον εαυτό του ικανοποίηση. Έχει ξεσκεπάσει και την γυναίκα, και την χρησιμοποιεί για να τον βοηθήσει να κλιμακώσει την ευχαρίστησή του, μόνο ακουμπώντας την απαλά και νιώθοντας με απόλαυση τα μέρη του σώματός της με τα δάχτυλά του. Εκείνη κοιμάται και ανασαίνει ρυθμικά, δίχως να τη νοιάζει τι συμβαίνει. Ο άνδρας τελειώνει και γεμίζει το στήθος του σπέρμα. Φροντίζει να μην πέσει διόλου σπέρμα στην πλάτη της γυναίκας που είναι γυρισμένη προς την αντίθετη μεριά, ούτε και στα σκεπάσματα.

Για μια μόνο στιγμή ανασαίνει γρήγορα και ξαπλώνει ανάσκελα με κλειστά τα μάτια. Η γυναίκα κουνιέται στον ύπνο της, αλλά δεν λέει τίποτα. Εκείνος κάθεται έτσι για δυο λεπτά ηρεμώντας. Τώρα σηκώνεται, πάει ξανά στην στοίβα από τα ρούχα του και τα μαζεύει. Φοράει πρώτα το εσώρουχό του, και τώρα το πουκάμισό του, χωρίς να νοιάζεται που θα λερώσει το ρούχο με το σπέρμα του που ακόμη μένει στο στήθος του. Φοράει το παντελόνι του. Κουμπώνεται. Σιγά σιγά, πλησιάζει την πόρτα του δωματίου με ελαφρά βήματα όπως μπήκε. Ανοίγει την πόρτα ήσυχα για να μην την ξυπνήσει, βγαίνει, και την ξανακλείνει πίσω του. Η γυναίκα στο δωμάτιο πίσω του αλλάζει πλευρό. "Δημήτρη;" λέει μες στον ύπνο της, και φαντάζεται ότι ονειρεύτηκε πως ο άνδρας της ήρθε, καθώς δεν τον βλέπει δίπλα, κι έτσι πέφτει ξανά στην αγκαλιά του Μορφέα.

Ο άνδρας ανοίγει την εξώπορτα του σπιτιού. Βεβαιώνεται ότι η κλειδαριά που είχε διαρρήξει με προσοχή χωρίς να σπάσει δεν έχει σημάδια από τις προσπάθειές του. Φεύγει γρήγορα, από τις σκάλες, χωρίς να χρησιμοποιήσει ανελκυστήρα. Ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν θα επιστρέψει σπίτι από την δουλειά για αρκετές ώρες ακόμη, όπως κάθε νύχτα της εβδομάδας που τον παρακολουθούσε. Ωραία νύχτα πέρασε. Κι η άλλη βδομάδα ωραία θα 'ναι πάλι, με μια άλλη γυναίκα που ο άνδρας της δουλεύει βράδια.
"Νύχτας καμώματα"
Add a Comment:
 
:iconthetrojan01:
thetrojan01 Featured By Owner Jul 4, 2011
Είπα κι εγώ τι σόι άντρας της ήταν αυτός...
Reply
:icondionyziz:
dionyziz Featured By Owner Jul 9, 2011
Εμμ :P
Reply
:iconblink001:
Blink001 Featured By Owner Sep 30, 2010   Photographer
-.- Ηθικό δίδαγμα: Κοιτάχτε ποιός τον παίζει με την πάρτι σας γιατί κυκλοφορούν Δημήτρηδες!
Ντάξει, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την ιστορία. Saw it coming για να είμαι ειλικρινής :P
Ωραίο στυλ συγγραφής πάντως! Κάντο λίγο πιο ενδιαφέρον την επόμενη φορά.... Βάλε κανά Ninja, κανά πειρατή....
Reply
:icondionyziz:
dionyziz Featured By Owner Sep 30, 2010
Ευχαριστώ που το διάβασες και για το σχόλιό σου :)
Reply
Add a Comment:
 
×

:icondionyziz: More from dionyziz


More from DeviantArtDetails

Submitted on
September 29, 2010
File Size
21.7 KB
Mature Content
Yes
Link
Thumb

Stats

Views
693
Favourites
0
Comments
4

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution 3.0 License.
×